
Naša reštaurácia kombinuje slovenskú tradičnú vínnu pivnicu postavenú pred 300 rokmi s japonským cyprusom, tatami a japonskou záhradou, aby vyjadrila priateľstvo medzi Japonskom a Slovenskom.
Pokiaľ ide o jedlo, nie je to iba obyčajné “鮓” sushi, ktoré je iba ryža s rybou na vrchu, ale naše “鮨”(sushi)vyjadruje ročné obdobia pomocou sezónnych surovín a zručnosťami Edomae, ktorými prináša to najlepšie a najchutnejšie z pouzitých surovín.
naši kuchári

Peter Horvát
asistent šéfkuchára
Absolvoval Univerzitu Sushi v Japonsku. Prekvapuje veľa Japoncov delikátnou konzistenciou svojou ryže a z univerzity dostal vynikajúce ohodnotenie. Momentálne je školený pánom Nagasawa v technikách prípravy Edomaesushi.

Takeuchi Kazune
manažér
Absolvoval najslávnejšiu japonskú školu varenia. Následne nazbieral skúsenosti v Čínskej Michelinskej reštaurácii a hotelierstve. Napokon si osvojil vedomosti potrebné pre chod dokonalej reštaurácie.
menu









Previous
Next
Večera za €120
Predjedlo 3
Sashimi doska 1
Špeciál doska 1
11 kúskov Nigiri
Kerayaki (vaječná palacinka) & Polievka
Dezert
rezervácie
Čerstvé ryby chodíme nakupovať každý deň. Ak si neurobíte rezerváciu aspoň deň vopred, nebudeme pre vás môcť pripraviť čerstvé ryby. Keď už máte rezerváciu vopred, budeme mať dosť času na zhromaždenie ingrediencií skôr, ako prídete.
Ďakujeme pekne za pochopenie.
galéria





















Previous
Next
kontakt
Adresa:
Ventúrska 18
Bratislava, Slovakia
Tel .: 0948 917 097
E-mail: info@edomae-matsuki.sk