Naša reštaurácia kombinuje slovenskú tradičnú vínnu pivnicu postavenú pred 300 rokmi s japonským cyprusom, tatami a japonskou záhradou, aby vyjadrila priateľstvo medzi Japonskom a Slovenskom.

Pokiaľ ide o jedlo, nie je to iba obyčajné “鮓” sushi, ktoré je iba ryža s rybou na vrchu, ale naše “鮨”(sushi)vyjadruje ročné obdobia pomocou sezónnych surovín a zručnosťami Edomae, ktorými prináša to najlepšie a najchutnejšie z pouzitých surovín.

naši kuchári

Peter Horvát

asistent šéfkuchára

Absolvoval Univerzitu Sushi v Japonsku. Prekvapuje veľa Japoncov delikátnou konzistenciou svojou ryže a z univerzity dostal vynikajúce ohodnotenie. Momentálne je školený pánom Nagasawa v technikách prípravy Edomaesushi.

Takeuchi Kazune

manažér

Absolvoval najslávnejšiu japonskú školu varenia. Následne nazbieral skúsenosti v Čínskej  Michelinskej reštaurácii a hotelierstve. Napokon si osvojil vedomosti potrebné pre chod dokonalej reštaurácie.

Večera za €120 

 
3 predjedlá
Sashimi
Malé hlavné jedlo
11 kúskov nigiri
 Polievka
Dezert

rezervácie

Čerstvé ryby chodíme nakupovať každý deň. Ak si neurobíte rezerváciu aspoň deň vopred, nebudeme pre vás môcť pripraviť čerstvé ryby. Keď už máte rezerváciu vopred, budeme mať dosť času na zhromaždenie ingrediencií skôr, ako prídete.
 
Ďakujeme pekne za pochopenie.

sponzori

Company sponsor 
JPS総合法律事務所
Company sponsor
Casa di Yukiko
株式会社サンエース
個人スポンサー
大阪の厚焼屋
堀家 宏太
Tai Uemura
Ryuji Miyatake
Yuto Nishi
小西光治(スバキリ)

galéria

kontakt

Adresa:
Ventúrska 18
Bratislava, Slovakia
 
Tel .: 0948 917 097
 
E-mail: info@edomae-matsuki.sk
sk_SKSK
jaJA en_GBEN sk_SKSK