Naša reštaurácia kombinuje slovenskú tradičnú vínnu pivnicu postavenú pred 300 rokmi s japonským cyprusom, tatami a japonskou záhradou, aby vyjadrila priateľstvo medzi Japonskom a Slovenskom.

Pokiaľ ide o jedlo, nie je to iba obyčajné „鮓“ sushi, ktoré je iba ryža s rybou na vrchu, ale naše „鮨“(sushi)vyjadruje ročné obdobia pomocou sezónnych surovín a zručnosťami Edomae, ktorými prináša to najlepšie a najchutnejšie z pouzitých surovín.

naši kuchári

Peter Horvát

asistent šéfkuchára

Absolvoval Univerzitu Sushi v Japonsku. Prekvapuje veľa Japoncov delikátnou konzistenciou svojou ryže a z univerzity dostal vynikajúce ohodnotenie. Momentálne je školený pánom Nagasawa v technikách prípravy Edomaesushi.

Nagasawa Keisuke

šéfkuchár

Absolvoval Univerzitu Sushi v Japonsku. Po ukončení Univerzity Sushi získal mnoho skúseností v Michelinskej reštaurácii v Japonsku. Pre tento projekt bol vybraný, vďaka citlivému prístupu k príprave sushi, talentu a svojej snahe prekonávať očakávania.

Takeuchi Kazune

manažér

Absolvoval najslávnejšiu japonskú školu varenia. Následne nazbieral skúsenosti v Čínskej  Michelinskej reštaurácii a hotelierstve. Napokon si osvojil vedomosti potrebné pre chod dokonalej reštaurácie.

Večera za €90 

 
Predjedlo 1
Sashimi doska 1
Špeciál doska 1
9 kúskov Nigiri 
Kerayaki(vaječná palacinka) & Polievka
Dezert

Večera za €120 

 
Predjedlo 3
Sashimi doska 1
Špeciál doska 1
11 kúskov Nigiri 
Kerayaki (vaječná palacinka) & Polievka
Dezert

rezervácie

Čerstvé ryby chodíme nakupovať každý deň. Ak si neurobíte rezerváciu aspoň deň vopred, nebudeme pre vás môcť pripraviť čerstvé ryby. Keď už máte rezerváciu vopred, budeme mať dosť času na zhromaždenie ingrediencií skôr, ako prídete.
 
Rezervácie v ten istý deň je možné vykonať telefonicky do 12:00, ale obsah menu sa môže zmeniť podľa toho, aké čerstvé ryby máme vtedy v reštaurácii.
Ďakujeme pekne za pochopenie.

galéria

kontakt

Adresa:
Ventúrska 18
Bratislava, Slovakia
 
Tel .: 0948 917 097
 
E-mail: info@edomae-matsuki.sk
sk_SKSK
jaJA en_GBEN sk_SKSK