Naša reštaurácia kombinuje slovenskú tradičnú vínnu pivnicu postavenú pred 300 rokmi s japonským cyprusom, tatami a japonskou záhradou, aby vyjadrila priateľstvo medzi Japonskom a Slovenskom.
Pokiaľ ide o jedlo, nie je to iba obyčajné “鮓” sushi, ktoré je iba ryža s rybou na vrchu, ale naše “鮨”(sushi)vyjadruje ročné obdobia pomocou sezónnych surovín a zručnosťami Edomae, ktorými prináša to najlepšie a najchutnejšie z použitých surovín.
naši kuchári
Kazune Takeuchi
šéfkuchár
Absolvoval som najprestížnejšiu kuchársku školu v Japonsku.
Postupne som nazbieral mnoho skúseností prácou v michelinských reštauráciách a hoteloch, založil som reštauráciu Edomae Sushi Matsuki, kde zúročujem svoje bohaté skúsenosti. Skúmam spôsoby, ako pristupovať k vareniu z vedeckého hľadiska, a využitím rôznych kulinárskych techník sprostredkúvam hĺbku Edomae Sushi zákazníkom v Európe.
Yuya Fujita
kuchár
Som absolventom najznámejšej japonskej kulinárskej školy.
Skúsenosti som získaval v hoteloch a reštauráciach, kde som si tiež osvojil širokú škálu techník varenia vrátane čínskej, francúzskej a japonskej kuchyne.
Neskôr som sa osamostatnil a osem rokov som pôsobil ako majiteľ a šéfkuchár.
Pri príprave mnohých jedál som využíval rôzne techniky tak, aby vyzdvihli kvalitu ingrediencií, čo zákazníkov veľmi zaujalo.
V Edomae Sushi Matsuki mám na starosti predjedlá a malé hlavné jedlá.
menu
rezervácie
Čerstvé ryby chodíme nakupovať každý deň. Ak si neurobíte rezerváciu aspoň deň vopred, nebudeme pre vás môcť pripraviť čerstvé ryby. Keď už máte rezerváciu vopred, budeme mať dosť času na zhromaždenie ingrediencií skôr, ako prídete.
Ďakujeme pekne za pochopenie.
kontakt
Adresa:
Ventúrska 18
Bratislava, Slovakia
Tel .: +421 948 917 097
E-mail: info@edomae-matsuki.sk