
Naša reštaurácia kombinuje slovenskú tradičnú vínnu pivnicu postavenú pred 300 rokmi s japonským cyprusom, tatami a japonskou záhradou, aby vyjadrila priateľstvo medzi Japonskom a Slovenskom.
Pokiaľ ide o jedlo, nie je to iba obyčajné “鮓” sushi, ktoré je iba ryža s rybou na vrchu, ale naše “鮨”(sushi)vyjadruje ročné obdobia pomocou sezónnych surovín a zručnosťami Edomae, ktorými prináša to najlepšie a najchutnejšie z použitých surovín.
naši kuchári
Yuya Fujita
šéfkuchár
Som absolventom najznámejšej japonskej kulinárskej školy.
Skúsenosti som získaval v hoteloch a reštauráciach, kde som si tiež osvojil širokú škálu techník varenia vrátane čínskej, francúzskej a japonskej kuchyne.
Neskôr som sa osamostatnil a osem rokov som pôsobil ako majiteľ a šéfkuchár.
Pri príprave mnohých jedál som využíval rôzne techniky tak, aby vyzdvihli kvalitu ingrediencií, čo zákazníkov veľmi zaujalo.



Kazune Takeuchi
Šéfkuchár a majiteľ
menu
rezervácie
kontakt
